2020 m. balandžio 25 d., šeštadienis

sočios salotos su jautienos kepsneliais

Reikės:
300-400 g jautienos kepsniui,
alyvų aliejaus,
gabalėlio sviesto,
česnako,
juodų grūstų pipirų,
druskos,
keleto šparagų,
 
salotoms:
pomidorų,
agurko,
salotų lapų,
rukolos,
ridikėlių,
virtų bulvių,
čili pipiro,
žolelių,
alyvų aliejaus,
pipirų,
druskos.
 

Salotų ingredientus susmulkiname, šlakstome aliejumi, beriame prieskonius.
Jautienos kepsnelius kepame gerai įkaitintame aliejuje ir svieste abi puses po keletą minučių, šalia dedame patraiškyto česnako, į pabaigą įmetame šparagus.
Iškepusiai mėsai leidžiame pastovėti keletą minučių, uždedame sviesto, padruskiname.
Ant salotų dedame jautieną, ant viršaus šparagas
Skanaus!
 
 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą