Reikės:
300-400 g jautienos kepsniui,
alyvų aliejaus,
gabalėlio sviesto,
česnako,
juodų grūstų pipirų,
druskos,
keleto šparagų,
salotoms:
pomidorų,
agurko,
salotų lapų,
rukolos,
ridikėlių,
virtų bulvių,
čili pipiro,
žolelių,
alyvų aliejaus,
pipirų,
druskos.
Salotų ingredientus susmulkiname, šlakstome aliejumi, beriame prieskonius.
Jautienos
kepsnelius kepame gerai įkaitintame aliejuje ir svieste abi puses po
keletą minučių, šalia dedame patraiškyto česnako, į pabaigą įmetame
šparagus.
Iškepusiai mėsai leidžiame pastovėti keletą minučių, uždedame sviesto, padruskiname.
Ant salotų dedame jautieną, ant viršaus šparagas ☺
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą