Kaip žinia, nelabai aš mėgstu tuos burgerius, bet labai retai galima padaryti išimtį 😊
Antras burgerio receptas (ir vėl rašau iš eilės, kas ant ko dedama nuo burgerio apačios):reikės:
bandelės - perpjauname per pusę ir paskrudiname keptuvėje,
padažo (majonezo, pomidorų ir lašelio srirachos) - ištepame bandelę,
romaninės salotos lapų,
svogūnų laiškų,
jautienos kotleto - apčirškiname keptuvėje iš abiejų pusių,
chorizo keleto griežinėlių - pašildome šalia jautienos (baigiant kepti jautieną),
cheddar sūrio - keletą riekelių dedame ant karšto kotleto, kad išsilydytų (galima dar keptuvėje),
marinuoto agrkėlio - keleto griežinėlių,
pomidoro - keleto griežinėlių,
jalapeno - keleto griežinėlių,
bandelės kepurės ant viršaus - paskrudintos keptuvėje ir truputį pateptos tuo pačiu padažu.
Na tai taip ir sukrauname viską iš eilės.
Burgerio pagrindą, kaip visuomet, apskrudiname prieš dedant padažą, kad neperšlaptų nuo visko.
Dar svarbu - ant pagrindo su padažu dedame salotą, kad sulaikytų nuo mėsos varvančius riebalus ir bandelė neištęžtų.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą