2020 m. balandžio 10 d., penktadienis

sluoksniuotos tešlos pyragėliai su grybais

Karantinas, pasninkas... ką valgt :)
Šaldymo kameroj radau pamirštų sluoksniuotos tešlos lapelių...

8 pyragėliams reikės:
4 lapelių sluoksniuotos tešlos,
2 svogūnų,
2 skiltelių česnako,
saujos džiovintų baravykų,
14 nedidelių pievagrybių,
svogūnų laiškų,
čiobrelio,
pipirų,
druskos.


Tešlą atšildome, truputį pakočiojame ir pjauname pusiau, kad gautųsi kvadratai. 
Keptuvėje apkepiname smulkintus svogūnus, kiek vėliau česnaką, pievagrybius arba šampinjonus :), išmirkytus džiovintus baravykus, galiausiai prieskonius ir svogūnų laiškus.
Formuojame pyragėlius - ant tešlos kvadrato dedame grybų masės ir lenkiame pusiau į trikampį, užspaudžiame kraštus.
Kepame 200°C orkaitėje 20 min.
Skanaus!



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą