2015 m. balandžio 10 d., penktadienis

bloody mary pagal Irmantą

Aš jau minėjau, kad mano vyras yra pats geriausias kokteilių meistras Kaune ir gamina pačias geriausias margaritas ir mojitus. Tai užmiršau pasakyti, kad dar geriau jis ruošia "kruvinąją meri" (bloody mary). Kadangi mes esam dideli pomidorų fanai (pradedant džiovintais pomidorais ir baigiant gazpacho), tai šis pomidorų sulčių šedevras yra puiki atgaiva kai norisi ko nors nesaldaus, gaivaus ir truputį deginančio. Tobulai bloody mary


reikės (1 taurei): 
200-250 ml pomidorų sulčių,
50 ml degtinės,
keli lašai tabasco,
keli lašai vorčesterio (worcester) padažo,
ketvirčio šviežiai spaustos citrinos sulčių,
druskos,
pipirų,
ledukų. 



Visus ingredientus supilame į šeikerį ant ledukų ir gerai suplakame.
Supilame į gražias kokteilines.
Papuošiame saliero stiebais 


 arba marinuotais mažais agurkėliais (kornišonais), arba citrinos griežinėliu.


Skanaus! 



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą