Reikės:
jautienos kumpio kepsnelių,
morkos,
česnako,
imbiero,
čili pipiro,
padažui:
sojos padažo,
žuvų padažo,
hoisin padažo,
srirachos,
1 š. pomidorų padažo,
citrinos sulčių,
*kiaušininių makaronų,
*keleto saujų špinatų ar kitų žolių,
*kalendros.
*kalendros.
Keptuvėje
apkepiname morką, imbierą, česnaką ir čili pipirą, kai suminkštėja
supilame visus padažo ingredientus, šlakelį vandens ir pamaišome kol
padažas sušyla.
Makaronus užpilame
verdančiu vandeniu ir palaikome kol suminkštėja, tada nukošiame,
užpilame dalį paruošto padažo, sumetame saują špinatų lapų, viską
permaišome, uždengiame ir paliekame šiltai pastovėti kol keps mėsa.
Jautieną apkepame iš abiejų pusių po 3 min, išimame ir paliekame keletą minučių pailsėti.
Į
lėkštes dedame makaronus, ant viršaus krauname saują žolių, viršuje
sudedame šiek tiek pasmulkintą jautieną, užpilame likusiu padažu.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą