2020 m. lapkričio 30 d., pirmadienis

sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kriaušėmis ir riešutų kremu

Greitas ir paprastas desertas.
 
Reikės:
140 g sluoksniuotos tešlos,
2 kriaušių arba obuolių,
žemės riešutų kremo,
cinamono,
rudojo cukraus.
 

Tešlą iškočiojame, kriaušes susmukiname mažais kubeliais, ant tešlos tepame riešutų kremo, beriame sluoksnį smulkintų kriaušių, cinamono, suvyniojame į ritinį ir supjaustome maždaug centimetro pločio ritinėliais (gaunasi apie 14-15 vnt), suguldome į skardą ant kepimo popieriaus, viršų pabarstome ruduoju cukrumi ir kepame 200oC temperatūroje 15-20 minučių.
Skanaus!
 
 
 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą