reikės:
500 g vištos kepenėlių,
1 svogūno,
50 g sviesto,
keleto skiltelių česnako,
5-6 ančiuvių,
peletrūno lapelių (dėjau džiovinto),
petražolių ar kitokio žalumyno,
pipirų,
druskos.
Kepenėles pasiruošiame ir sukapojame gabaliukais.
Svogūną susmulkiname ir lėtai pakepiname svieste, kol
suminkštėja, tada beriame smulkintus česnakus, dedame ančiuvius, kad išsileistų, pamaišome.
Sudedame kepenėles ir padidiname ugnį, kepame pamaišant, o pabaigoje suberiame žalumynus ir prieskonius - viso kepenėles kepame 8-10 min - svarbiausia jų neperkepti (turi būti vos vos rožinės).
Dar šiltas kepenėles "tepame" ant orkaitėje paskrudintos ciabatta duonos.
Skanaus!
Dar šiltas kepenėles "tepame" ant orkaitėje paskrudintos ciabatta duonos.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą