600 g aštuonkojo,
1 nedidielio svogūno,
1 saliero stiebo,
konservuotos paprikos (nebūtinai),
šakelės pomidoriukų,
kuokšo petražolių,
saldžiosios paprikos miltelių,
alyvų aliejaus,
balzamiko,
citrinos,
grūstų pipirų,
druskos.
Aštuonkojį supjaustome gabalėliais, svogūną, salierą, konservuotą papriką sukapojame kuo smulkiau, pomidorus lengvai apkepame keptuvėje ir atvėsiname.
Viską dedame į indą, užpilame aliejaus, balzamiko, citrinos sulčių marinatu, beriame prieskonius ir galiausiai smulkintus žalumynus.
Šalia dedame šakelę apkepintų pomidorų.
Valgome su apskrudinta alyvų aliejuje ciabatta.
Skanaus!
p.s. vasaros sezono metu šiame komplekte puikiai tiks keletas šviežiausių kvepiančių pomidorų.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą