2021 m. sausio 18 d., pirmadienis

jautienos dešrelės raudonojo kopūsto, burokėlių ir tamsiaus alaus padaže

Maltos mėsos dešreles dažniausiai gaminame su pomidorų pagrindo padažais, šį kartą naujas improvizuotas receptas.
 
Reikės:
350 g brandintos jautienos dešrelių (plonų),
1 svogūno,
trupučio mėlynojo kopūsto,
1 nedidelio burokėlio (nevirto),
pusės paprikos,
keleto skiltelių česnako,
čili pipiro,
pomidorų pastos,
vorčestero,
balzamiko,
citrinos sulčių,
1 st. tamsaus alaus,
krapų.
 

Pirmiausiai keptuvėje apkepinsime pusžiedžiais smulkintą svogūną, mėlyną kopūstą, plonai supjaustytą burokėlį ir papriką, kai daržovės šiek tiek suminkštėja sudedame dešreles, tuomet dedame smulkintą česnaką ir čili, dedame pomidorų pastą, šliūkšteliame vorčesterio ir balzamiko, citrinos sulčių ir galiausiai stiklinę tamsaus alaus.
Kai alkoholis nugaruoja, uždengiame dangtį ir viską patroškiname 15-20 minučių.
Skanaus!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą