Šį kartą buvo geros kainos visam žuvies
skyriui, o nugalėjo didžiosios tigrinės krevetės ir vėl dorada 😊
Reikės:
2 doradų (500 g.),
4 didžiųjų tigrinių krevečių,
2 doradų (500 g.),
4 didžiųjų tigrinių krevečių,
žuvies prieskonių,
citrinos,
aliejaus,
sviesto,
garnyrui:
cukinijos,
špinatų,
skiltelės česnako,
Gėrybes nuplauname, dorados odoje padarome po kelias
įpjovas, nupjauname pelekus, įtriname prieskonių mišiniu ir pamarinuojame
20 min.
Krevetes kepsime su viskuo, galima tik ūsus apkarpyti.
Į keptuvę gerai įkaitintame aliejuje ir
svieste dedame kartu ir žuvį, ir krevetes (nors geriau kepti atskirai, nes vos
telpa), kepame greitai vis palaistant, kol krevetės paraudonuos, o dorada apskrus.
Šalia kitoje keptuvėje aliejuje ir svieste tik
kelias minutes apkepiname griežinėliais supjaustytas cukinijas su česnaku, kiek
vėliau sudedame špinatus – tik minutei kol subliukšta.
Viską dedame į lėkštes, pateikiant užspaudžiame citrinos.
Skanaus!
Viską dedame į lėkštes, pateikiant užspaudžiame citrinos.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą