Šį kartą reikės:
2 doradų (500 g.),
žuvies prieskonių,
čiobrelio šakelės,
keleto ridikėlių,
citrinos,
aliejaus,
sviesto,
garnyrui:
2 bulvių,
2 morkų,
cukinijos,
špinatų,
skiltelės česnako,
čili pipiro.
Doradas nuplauname, odoje padarome po kelias įpjovas,
nupjauname pelekus, įtriname prieskonių mišiniu ir pamarinuojame 20 min.
Per tą laiką pasigaminame garnyrą.
Per tą laiką pasigaminame garnyrą.
Aliejuje ir svieste apkepiname griežinėliais
supjaustytas bulves ir morkas, dedame patraiškyto česnako skiltelę, čili pipiro
kelis griežinėlius, kiek vėliau dedame suraikytą cukiniją ir špinatus – tik kelioms
minutėms.
Doradą kepame gerai įkaitintame aliejuje ir svieste
vis palaistant, kol apskrus ir bus traški (neužmirštame į keptuvę įmesti šakelę
čiobrelio).
Pateikiant dar puošiame ridikėliais ir
užspaudžiame citrinos.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą