2018 m. vasario 7 d., trečiadienis

salotos su kepta kalakutiena

Kai vakarienei norisi ko nors lengvo ir greito. 

Reikės:
500 g kalakutienos blauzdelių mėsos,
 
salotų lapų,
mažos cukinijos,
mažų pomidoriukų,
agurko,
avokado,
saulėje džiovintų pomidorų,
parmigiano,

padažui:
garstyčių,
natūralaus jogurto,
balzamiko,
citrinos sulčių,
alyvų aliejaus,
saujelės kaparėlių.


Į lėkštę dedame suplėšytus salotų lapus, pomidoriukus, agurką, pasmulkintą avokado puselę, keletą saulėje džiovintų pomidorų, kelis keptuvėje truputį pakepintus cukinijos griežinėlius, užtarkuojame parmigiano.
Keptuvėje šlakelyje aliejaus pakepiname plokštelėmis susmulkintus česnakus ir rozmarinos šakelę, dedame į kelis gabalėlius pasmulkintą kalakutieną ir apkepiname iš abiejų pusių (tik neperkepti).
Ant salotų krauname kalakutieną ir užpilame padažu iš sumaišytų padažo ingredientų.
Skanaus!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą