Taigi, reikės:
20-30 išlukštentų krevečių,
1 svogūno,
1 saliero stiebo (nebūtinai),
keleto česnako skiltelių,
400 g konservuotų pomidorų,
3 š. pomidorų pastos,
250 g feta sūrio,
1 saliero stiebo (nebūtinai),
keleto česnako skiltelių,
400 g konservuotų pomidorų,
3 š. pomidorų pastos,
250 g feta sūrio,
saujos petražolių,
laiškinių svogūnų,
alyvuogių aliejaus,
laiškinių svogūnų,
alyvuogių aliejaus,
½ citrinos sulčių,
raudonėlio,
raudonėlio,
Pirmiausiai
aliejuje pakepiname smulkintus svogūnus, salierus ir česnakus, tada dedame konservuotus
pomidorus, pomidorų pastą, raudonėlį, pipirus, druską ir
patroškiname viską apie 10 min.
Dedame krevetes, pamaišome ir palaukiame keletą minučių kol jos paraudonuoja.
Tada dedame feta sūrį, uždengiame dangtį ir patroškiname dar keletą minučių, kol sūris aptirps.
Pabaigoje beriame žalumynus, išspaudžiame citrinos.
Skanaus!
p.s. skanaujame su ciabatta arba baguette, mirkant ją į padažą ir užkandant krevete…
Dedame krevetes, pamaišome ir palaukiame keletą minučių kol jos paraudonuoja.
Tada dedame feta sūrį, uždengiame dangtį ir patroškiname dar keletą minučių, kol sūris aptirps.
Pabaigoje beriame žalumynus, išspaudžiame citrinos.
Skanaus!
p.s. skanaujame su ciabatta arba baguette, mirkant ją į padažą ir užkandant krevete…
p.p.s. dar gardžiau būtų paskutiniame etape viską sudėti į mažesnius karščiui atsparius indelius ir, įdėjus feta sūrį, šauti į 200oC orkaitę maždaug 5-10 min, kol sūris sušils
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą