Lašišos receptų čia nedaug, kažkodėl lašišą valgom retai, gal tai lemia nusistatymas apie lašišų užterštumą ir auginimą fermose, o gal tiesiog man ji nėra labai įdomi savo skoniu...
Bet seviche pas mus dabar labai populiaru :)
Reikės:
nedidelio gabalėlio lašišos,
citrinos arba laimo,
šalotinio svogūno,
svogūnų laiškų,
kuokšto petražolių,
kuokšto kalendrų,
2 ridikėlių.
Lašišą supjaustome gabalėliais, svogūną pusžiedžiais ir pamarinuojame 5 min laimo arba citrinos sultyse, ridikėlius supjaustome plokštelėmis, žoleles šiek tiek pasmulkiname.
Tiekiame lėkštėje, dedame marinuotą lašišą, žoleles, ridikėlius, supilame marinatą.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą