Bet šį kartą
reikės:
gabalėlio halloumi sūrio,
romaninės salotos lapų,
cukinijos (arba moliūgo),
romaninės salotos lapų,
cukinijos (arba moliūgo),
kepto burokėlio,
konservuotos paprikos,
kedrinių pinijų,
kanapių sėklų,
saulėgrąžų,
alyvų aliejaus,
alyvų aliejaus,
balzamiko,
garstyčių,
sviesto,
grūstų pipirų,
druskos.
grūstų pipirų,
druskos.
Salotas suplėšome, konservuotą papriką pasmulkiname.
Cukiniją trumpai apkepame keptuvėje ant gabalėlio sviesto.
Keptą burokėlį (tiks ir virtas) keptuvėje pašildome su šlakeliu aliejaus, balzamiko ir garstyčių.Lengvai paskrudiname pinijas, kanapių sėklas, saulėgrąžas.
Sūrį suraikome neplonais griežinėliais ir paskrudiname sausoje keptuvėje iš abiejų pusių kol gražiai apskrunda.
Viską dedame sluoksniais ant salotų, beriame sėklas, šlakstome aliejumi ir balzamiku.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą