2018 m. lapkričio 30 d., penktadienis

padron pipiriukai arba pimientos de padrón

Tobulo skonio užkandis prie vynelio...
Nežinau ar pas mus būna pirkti šių gėrybių. Savaitgalį buvome Madride, prisiragavom ten ir dar parsivežėm pora pakuočių užkandžiui prieš vakarienę.
Jeigu pamatysite pirkti Lietuvoje, būtinai griebkit, nes nėra čia net ką gaminti, o skonis tobulas.
p. s. praneškit ir man kur jų gauti :)

Reikės:
padron pipirų,
keleto skiltelių česnako (nebūtinai),
alyvų aliejaus,
druskos.


Šie nuostabūs maži pipiriukai tiesiog dedami į keptuvėje įkaitintą aliejų ir apkepinami (galima įdėti sutraiškyto česnako, bet nebūtinai).
Apibarstome druska.
Skanaus!!!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą