Reikės:
3 kiaušinių,
100 g natūralaus jogurto,
4 š. alyvuogių aliejaus,
200 g miltų,
180 g feta sūrio,
200 g miltų,
180 g feta sūrio,
100 g vyšninių pomidoriukų,
saujos saulėje džiovintų pomidorų aliejuje,
saujos saulėje džiovintų pomidorų aliejuje,
100 g juodųjų alyvuogių be kauliukų,
1 š. džiovinto raudonėlio
1 a.š. kepimo miltelių,
žiupsnelio druskos.
Lengvai paplakame kiaušinius, supilame jogurtą ir aliejų, išmaišome.
Miltus sumaišome su kepimo milteliais, druska ir džiovintu raudonėliu, beriame į tešlą.
Fetos
sūrį supjaustome kubeliais, vyšninius pomidorus – į keturias dalis, džiovintus pomidorus pasmulkiname,
alyvuoges perpjauname pusiau, beriame į tešlą ir išmaišome.
Kepame kekso formoje 180°C įkaitintoje orkaitėje 45-55 min.
Valgome atvėsintą.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą