2020 m. spalio 11 d., sekmadienis

varškiniai sluoksniuotos tešlos pyragėliai su riešutų kremų ir šilauogėmis

Kelių minučių gamybos trukmės desertas, kai greitai užsinori ko nors skanaus :)
 
Reikės:
275 g šviežiosios sluoksniuotos tešlos,
270 g varškės,
1 kiaušinio,
100 g žemės riešutų kremo,
kelių saujų šilauogių,
žiupsnio rudojo cukraus,
žiupsnio druskos. 
 

Tešlos gabalą išvyniojame ir tepame riešutų kremo sluoksnį, toliau dedame varškės masę (varškę išsuktą su išplaktu kiaušiniu ir žiupsniu druskos), anta varškės masės sluoksnio beriame šilauoges, tešlą vyniojame į ritinėlį ir supjaustome į dvidešimt maždaug centrimetro pločio gabalėlių.
Išdėliojame skardoje ant kepimo popieriaus, "bandelių" viršų pabarstome ruduoju cukrumi.
Kepame 200oC temperatūroje apie 20 minučių.
Skanaus!



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą