2020 m. spalio 23 d., penktadienis

bloody mary

Anksčiau šis kokteilis pas mus buvo baisiai populiarus, dabar jį nurungė kiti, bet vistiek... kartais norisi to seno gero skonio...

Reikės (1 taurei): 
200-250 ml pomidorų sulčių,
50 ml degtinės,
keli lašai tabasco,
keli lašai vorčesterio (worcester) padažo,
ketvirčio šviežiai spaustos citrinos sulčių,
druskos,
pipirų,
ledukų. 

 

Kokteilio neplakame, tiesiog viską pilame į atšaldytą taurę ant ledukų, pamaišome šiaudeliu.
Puošti bloody mary - tai jau fantazijos reikalas, viename bare esu ragavusi netgi kepta džiovinta šonine puoštą...
Pas mus šį kartą - alyvuogių ir marinuoto agurko iešmelis su salieru ir laimu.
Skanaus!
 
 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą