2017 m. rugsėjo 21 d., ketvirtadienis

vafliai prie alaus

Tobulas užkandis prie alaus, kai visos keptos duonos ir panašūs dalykai jau seniai nusibodę.
Senas geras mano receptas.

Reikės:
keleto vaflių lakštų,
majonezo,
keleto skiltelių česnako,
kmynų,
kanapių sėklų,
kitokių sėklų ar prieskonių pagal skonį.


Majonezą sumaišome su išspaustu česnaku ir ištepame vaflių lakštus.
Pabarstome kmynų (ir/arba kitokių prieskonių pagal skonį, aš dar barsčiau - kanapių sėklos ir grūsti juodieji pipirai / sezamo sėklos ir rūkytos paprikos milteliai).
Supjaustome trikampiais ar juostelėmis, dedame į skardą ir kepame 180°C orkaitėje 5 min kol gražiai apskrus.
Valgome atvėsusius - tada jie pasidaro traškūs.
Skanaus!

   

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą