2017 m. rugsėjo 2 d., šeštadienis

keksiukai su varške, obuoliais ir bananais

Dar vienas keksiukų receptas. Truputėlį gal keistas, nes beveik nėra jokios rišamosios medžiagos (labai nedaug miltų). Užtat keksiukai bus labai drėgni, minkšti ir lengvi, labiau netgi tinkami valgyti su šaukšteliu ar desertine šakute, nei tiesiog rankomis. Aš, beje, juos kepiau be sijonėlių, t.y. be popierinių keksiukų formelių.

Reikės:
300 g varškės,
3 obuolių,
2 išnokusių bananų,
3 kiaušinių,
3 š. miltų,
medaus,
cinamono.

Bananą ir varškę gerai sutriname, įmušame kiaušinius, įsijojame miltus, dedame cinamoną ir medų, viską gerai išmaišome.
Galiausiai suberiame kubeliais supjaustytus obuolius.
Tešlą gauname gana skystoką, krauname į keksiukų formeles, kepame 180°C orkaitėje 30 min.
Skanaus!



p.s. keksiukus valgyti atvėsusius... tokie lengvi, kad kaip mat neliks :)



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą