2017 m. balandžio 26 d., trečiadienis

pasta su šparagais

Pasta tikrai galėčiau valgyti dažnai, svarbu tik sugalvoti tinkamą padažą, bet kadangi jau prasideda šparagų sezonas, tai

reikės:
250 g spaghetti makaronų,
ryšulėlio šparagų,
keleto skiltelių česnako,
keleto alyvuogių,
šaukšto kaparėlių,
vytinto kumpio,
parmigiano,
gero alyvų aliejaus,
grūstų pipirų,
druskos.


Pastą išverdame pagal instrukcijas ant pakelio.
Keptuvėje ant šlakelio alyvų aliejaus kelias minutes apkepiname perlaužtus į kelias dalis šparagus, dedame nesmulkintus česnakus, patraiškytas alyvuoges, kaparėlius, vytintą kumpį, viską maišome ir pakepiname vos minutę kitą kol išleidžia savo "sultis".
Į keptuvę suverčiame pastą su šlakeliu nenupilto vandens, permaišome ir krauname į lėkštes.
Ant viršus tarkuojame parmigiano ir patraiškome grūstų pipirų.
Skanaus!

 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą