2017 m. balandžio 21 d., penktadienis

daržovės su padažu

Pats paprasčiausias, bet gana sveikas ir gaivus užkandis.
Šviežios daržovės ir saldžiai rūgštokas padažas - kas gali būti gaiviau!

Reikės:
morkų,
salierų stiebų,
agurkų, 

padažui:
kelto šaukštų majonezo,
tarkuotos citrinos žievelės,
keleto saulėje džiovintų pomidorų,
keleto marinuotų česnakų,
česnakinio acto.


Daržoves supjaustome stambiais šiaudeliais (galima dar naudoti įvairių spalvų paprikas, bet aš žalių paprikų nemėgstu).
Padažo ingredientus susmulkiname ir sumaišome iki tyrelės.
Daržoves dažome į padažiuką ir krimst krimst...
Skanaus!



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą