Krevetės paprastai ir greitai, užtuks tik jas išrakinėti iš kiautų.
Reikės:
600-700 g krevečių (apie 35 vnt),
ndujos,
pusės galvos česnako,
1 didelis pomidoras,
alyvų aliejaus,
saujos petražolių,
citrinos,
pipirų,
druskos,
* plokščios duonos pita.
Krevetes išlukštename, išvalome žarnyno juostą, nuplauname.
Keptuvėje
gausiai pilame alyvų aliejaus, pačirškiname česnakų plokšteles, dedame ndujos, pamaišome kol ji išsileidžia, už minutėlės dedame krevetes ir pasmulkintą
pomidorą, viską pakepame kol krevetės paraudonuoja - keletą minučių, permaišome
ir krauname į gilų dubenį, pabaigoje suverčiame smulkintas petražoles, šlakstome citrinos.
Skanaujame šį kartą su pašildyta graikiška pita užtepta avokadu.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą