Kaip išvirti aštuokojį čia buvo aprašyta jau ne kartą, o turint išvirtą - paprasčiausias ir puikiausias užkandis :)
Reikės:
virto aštuonkojo,
keleto saliero stiebų,
mažų pomidoriukų,
mažų pomidoriukų,
keleto skiltelių česnako,
kaparėlių,
čili pipiro,
keleto alyvuogių,
kuokšo petražolių,
kuokšo petražolių,
kuokšto krapų,
saldžiosios paprikos miltelių,
alyvų aliejaus,
balzamiko,
citrinos,
grūstų pipirų,
druskos.
saldžiosios paprikos miltelių,
alyvų aliejaus,
balzamiko,
citrinos,
grūstų pipirų,
druskos.
Viską supjaustome gana stambiai, labiau pasmukiname tik salierus ir česnakus, beriame prieskonius, išspaudžiame citrinos sultis, žievėlę taip pat dedame į salotas, šliūkšteliame aliejaus ir balzamiko, iki pateikimo pusvalandį pamarinuojame.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą