Naminę picą paskutiniu metu kepam gana dažnai, nes nusibodo visa pandeminė virtuvė, eksperimentai ir sukti galvą dėl maisto gaminimo, o čia viens, du... sudėjai produktus ir už pusvalanduko jau valgai.
Picos padą, tiesa, kaip visada perkame prekybcentryje - šviežios tešlos, pati nevargstu su jo kildinimu.
Reikės:
tešlos picai,
alyvų aliejaus,
alyvų aliejaus,
pomidorų padažo,
250-300 g. mozzarellos arba 2 burbulų (dar dėjau tarkuoto sūrio mišinio picoms),
250-300 g. mozzarellos arba 2 burbulų (dar dėjau tarkuoto sūrio mišinio picoms),
3 marinuotų artišokų,
1 mėlynojo svogūno,
pusės paprikos,
keleto skiltelių česnako,
chorizo dešros,
panchetta kumpio,
alyvuogių,
baziliko,
raudonėlio.
raudonėlio.
Ant išvyniotos picos tešlos į skardą dedame (iš eilės): alyvų aliejų, pomidorų padažą, plonomis
riekelėmis supjaustytą česnaką, suplėšytą mozzarella ir tarkuotą sūrį, labai
plonai suraikytą svogūną, smulkintą papriką, chorizo ir panchetta, alyvuoges, į ketvirčius pasmulkintus artiškus, beriame baziliko ir raudonėlio.
Picą šauname į 200oC orkaitę kepti apie 17-18 min.
Skanaus!
Picą šauname į 200oC orkaitę kepti apie 17-18 min.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą