reikės:
400 g anties šlaunelių mėsos,
pusės gerai išnokusio mango,
pusės gerai išnokusio mango,
marinuoto imbiero,
3 skiltelių česnako,
salotų lapų,
salotų lapų,
hoisin padažo,
teryaki padažo,
žuvies padažo,
agurko,teryaki padažo,
žuvies padažo,
sezamų sėklų,
čili pipiro,
svogūno laiškų,
kalendros,
svogūno laiškų,
kalendros,
druskos,
* 1 st. ryžių (basmati).
* 1 st. ryžių (basmati).
Pirmiausiai pasūdytame vandenyje santykiu 1 st. ryžių : 1,6 st. vandens nemaišydami ir neatidengdami 12 minučių nuo užvirimo išverdame ryžius.
Keptuvėje sausai pakepiname sezamų sėklas.
Anties gabaliukus apkepiname keptuvėje 10 min su česnaku ir čili pipiru į pabaigą šliūkšteliame teryaki, hoisin ir žuvies padažo.
Donburi tieksime dubenėliuose: dedame salotas, krauname ryžių, ant viršaus dedame pakeptą antieną, kubeliais supjaustytą mangą, šiaudeliais pjaustytą agurką, svogūnų laiškus ir kalendrą, marinuoto imbiero.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą