Vieną karštą vasaros dieną viename Lisabonos restorane susigundėme tokiu įdomiu kokteiliu - labai viliojančiai atrodė prie gretimų staliukų...
Kokteilis ne iš silpnųjų, galiu pasakyti, bet ir labai gaivus kartu, ypač karštą vasaros dieną puikiai numalšina troškulį po ilgo pasivaikščiojimo mieste... jeigu ragausite tik vieną, rytoj viskas bus gerai 😁.
Ingredientai vienai dozei:
Reikės:
100 ml putojančio vyno,
0,5 buteliuko corona extra alaus,
50 ml vodkos,
išspaustų citrinos sulčių (pagal skonį),
druskos.
100 ml putojančio vyno,
0,5 buteliuko corona extra alaus,
50 ml vodkos,
išspaustų citrinos sulčių (pagal skonį),
druskos.
Kokteiliui reikės didelių taurių, taurių kraštelį suvilgome citrinos griežinėliu ir padruskiname (taures apverčiame ant lėkštės pabertos druskos ir pasukiojame).
Į taures dedame ledukus, ant ledukų pilame vodką, coroną, citrinos sultis, galiausiai putojantį vyną, pamaišome.
Puošiame citrinos griežinėliu.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą