2023 m. spalio 3 d., antradienis

jautienos tartaras su krienais ir kaparėliais

Kas nemėgsta žalios mėsos? Cha cha... daug kas nemėgsta 😀
Tikrai pažįstu nemažai žmonių, kuriems tartaras joks ne delikatesas.
Tai čia receptėlis tiems, kas mėgsta...
 
Reikės:
200 g jautienos tartaro (kokybiškos smulkintos jautienos),
1 mažo mėlynojo svogūno,
1 saliero stiebo,
2 nedidelių marinuotų agurkėlių (šį kartą marinuoti su ciberžole),
1 š. kaparėlių, 
1 a. š. krienų,
šlakelio citrinos sulčių,
alyvų aliejaus,
grūstų juodųjų pipirų,
druskos,

pagardui:
1 agurko,
grūdėtųjų garstyčių,
šlakelio balzamiko,
geros saujos petražolių,
šlakelio citrinos sulčių,
alyvų aliejaus.
 
 
Jeigu pirkote paruoštą tartarą, t. y. susmulkintą kokybišką mėsą, beliks tik į ją sudėti kuo smulkiau susmulkintus svogūnus, salierą, agurkėlius ir sukapotus kaparėlius, įdėti likusius ingredientus ir išmaišyti.
Pagardui suraikome agurką, o susmulkintas petražoles ir kitus priedus sumaišome ir dedame ant agurkų.
Pateikiame kaip nuotraukoje arba kaip tik sugalvojate.
Skanaus!
 
 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą