2023 m. liepos 12 d., trečiadienis

bruschetta su pomidorais ir nduja

Tęsiame bruschettų temą 😀

Reikės:
duonos ciabatta (šį kartą labai gardi iš Biržų duonos kepyklėlės),
mėsingų pomidorų,
ndujos,
keleto gabalėlių marinuoto artišoko,
alyvų aliejaus, 
parmigiano,
saujos bazilikų lapelių,
druskos,
grūstų pipirų.
 

Duoną paskrudiname keptuvėje su šlakeliu alyvų aliejaus.
Pomidorus supjaustome nedideliais kubeliais, artišokus taip pat, ndują pasmulkiname (pakapojame) ir sumaišome su pomidorais, kol pomidorai "apsivelia" nduja, dedame druskos, aliejaus, sumaišome ir sukrauname ant skrudintų riekelių.
Pabaigoje ant viršaus patarkuojame parmigiano, užgrūdame juodųjų pipirų, puošiame baziliku.
Skanaus!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą