2023 m. kovo 5 d., sekmadienis

aštuonkojo bruschetta

Užkandukai su virtu aštuonkoju puikiai tiks visada ir prie visko :)
Kaip išvirti aštuonkojį, skaitykite ankstesniuose receptuose.

Reikės:
pusės virto aštuonkojo,
1 saliero stiebo,
5 pomidoriukų,
petražolių,
citrinos,
alyvų aliejaus,
pipirų,
druskos.
 
* bagetės.
 

Bagetę suraikome ir paskrudiname orkaitėje iki 10 min, kad apskrustų.
Aštuonkojį pasmulkiname, sumaišome su susmulkintu salieru, petražolėmis, aliejumi ir citrina, dedame ant bagetės.
Šalia dedame perpjautų pomidoriukų, užsukame pipirų, pašlakstome kvapnaus aliejaus.
Skanaus!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą