2019 m. kovo 22 d., penktadienis

salotos su feta ir keptu baklažanu

Salotos visada yra tobulas maistas. Lengva gaminti, lengva skrandžiui :)

Reikės:
1 baklažano,
100 g. fetos sūrio,
salotų lapų,
pomidoro,
agurko,
petražolių,
svogūno laiškų,
linų sėmenų,
sezamo sėklų,
saulgrąžų,
kmynų,
alyvų aliejaus,
balzamiko,
pipirų,
druskos.


Gamyba elementari: plėšome salotas, smulkiname daržoves, baklažaną smulkiname kubeliais ir pakepiname keptuvėje šlakelyje aliejaus, sėklas (išskyrus linų sėmenis) pakepiname sausoje keptuvėje kol paskleidžia aromatą, galiausiai trupiname fetą, šlakstome aliejumi ir balzamiku.
Skanaus!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą