2018 m. spalio 18 d., ketvirtadienis

bruschetta su figom ir gorgonzola

Bruschettu mums niekada nebus per daug.
Pagal šį receptą turėtų gautis apie 16 bruscettu.

Reikės:
ciabatta ar kitokios baltos duonos,
200 g gorgonzola arba kitokio pelėsinio sūrio,
3-4 figų,
iberico ar kitokio vytinto kumpio,
baziliko lapelių,
keleto šaukštų gero kvapnaus alyvuogių aliejaus,
keleto šaukštų balzamiko.


Bulkelę suraikome, pašlakstome alyvų aliejum, dedame gorgonzolos ir suraikytas figas.
Šauname į orkaitę ir kepame 200°C temperatūroje 10-12 min.
Išėmus iš orkaitės pabarstome vytinto kumpio drožlėmis, dedame suplėšytų baziliko lapelių ir pašlakstome balzamiku.
Skanaus!

 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą