Reikės:
nedidelio gabalėlio šviežio tuno,
1 pomidoro,
1 skiltelės česnako (nebūtinai),
pusės mango,
čili pipiro,
aperol,
pusės laimo,
piri piri padažo,
alyvų aliejaus,
kelių šakelių čiobrelio,
kelių šakelių kalendros,
pipirų,
druskos,
* baguette.
Baguette paskrudiname keptuvėje su čiobrelio šakelėmis ir šalakeliu alyvų aliejaus.
Tuną pamarinuojame aperol'yje iki pusvalandžio, prieš gaminant susmulkiname kubeliais, dedame druskos, alyvų aliejaus, smulkintos kalendros ir išmaišome.
Pomidorą sutarkuojame smulkia tarka, dedame išspausto česnako, druskos, pilame šlakelį aliejaus, padažą išmaišome.
Mango salsai susmulkiname mažais kubeliais mangą, čili pipirą, pašlakstome piri piri padažo pagal skonį (jeigu čili labai aštrus, šlakstome mažiau), išspaudžiame laimo sulčių, išmaišome.
Ant baguette dedame pomidorų padažo, marinuoto tuno kubelius ir galiausiai mango salsą.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą