2023 m. rugpjūčio 22 d., antradienis

pomidorai su burrata ir ančiuviais

Negalvokit, kad valgom vien pomidorus... tiesiog jie man labai fotogeniški 😀 
Ir atkreipkite dėmesį, kokio dydžio šių pomidorų riekelės!

Reikės:
dviejų pomidorų (arba vieno laaaabai didelio),,
burrata sūrio (arba mažiukų burratina),
keleto ančiuvių,
mažo svogūno,
citrinos sulčių,
alyvų aliejaus,
balzamiko,
baziliko lapelių,
druskos,
pipirų.
 

Pirmiausiai svogūną supjaustome pusžiedžiais ir pamarinuoajme citrinos sultyse keletą minučių.
Pomidorus suraikome plonomis riekelėmis, išguldome lėkštėse, dedame svogūnus, ančiuvius, viduryje tupdome burratą, beriame druskos ir pipirų, šlakstome aliejaus ir balzamiko.
Puošiame bazilikais.
Skanaus!
 
 


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą