Kokia gi vasarą be bruschettų, ypač kai jau pomidorai artėja prie tų tikrų, gerų, mėsingų, kvepiančių... 😀
O kol pomidorai dar nėra savo zenite, galima juos pagerinti pvz kad ir labai gerais ančiuviais (šį kartą pavyko nusipirkti tikrai labai gerų ančiuvių).
Reikės:
duonos ciabatta (šį kartą labai gardi iš Biržų duonos kepyklėlės),
mėsingų pomidorų,
mėsingų pomidorų,
3-4 nemažų ančiuvių,
kaparėlių,
skiltelės česnako,
saujos bazilikų lapelių,
skiltelės česnako,
saujos bazilikų lapelių,
alyvų aliejaus,
balzamiko,
druskos,
grūstų pipirų.
druskos,
grūstų pipirų.
Duoną suraikome ir paskrudiname keptuvėje su lašeliu alyvų aliejaus.
Pomidorus supjaustome nedideliais kubeliais, smulkiai sukapojame ančiuvius, kaparėlius, česnaką ir baziliką, sumaišome su pomidorais, dedame druskos, pipirų, aliejaus ir balzamiko, dar permaišome ir dedame ant skrudintos duonos.
Pomidorus supjaustome nedideliais kubeliais, smulkiai sukapojame ančiuvius, kaparėlius, česnaką ir baziliką, sumaišome su pomidorais, dedame druskos, pipirų, aliejaus ir balzamiko, dar permaišome ir dedame ant skrudintos duonos.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą