2023 m. birželio 22 d., ketvirtadienis

kalakutienos kepsneliai su karštomis kale salotomis

Prie labai paprastos mėsos viską pagerina labai nepaprastas garnyras 😀

Reikės:
kalakutienos kepsnelių (pakuotė apie 400 g),
kaparėlių, 
čiobrelių,
parmigiano,
pipirų,
druska,
 
salotoms:
kale kopūsto,
paprasto kopūsto (nebūtinai), 
cukinijos,
pomidoro,
česnako,
čili pipiro,
alyvuogių,
alyvų aliejus,
pipirų,
druskos.
 

Kepsniukus kepame keptuvėje labai trumpai abi puses vos po minutę kitą - kol viena pusė kepa, ant viršaus patarkuojame parmigiano ir dedame patraiškytų kaparėlių, apverčiame, ir vėl patarkuojame parmigiano ir patraiškome kaparėlių (jeigu kepsneliai storesni, reikės kepti kiek ilgiau), neužmirštame įberti ir prieskonių.

Kitoje keptuvėje pirmiausiai keletą minučių apkepame cukinijos griežinėlius, paskui sudedame labai susmulkintą kale kopūstą, smulkintą pomidorą, česnaką, čili, alyvuoges ir viską patroškiname kol kopūstas suminkštėja, dedame prieskonius.
Skanaus!

 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą