2022 m. vasario 22 d., antradienis

pikantiški sluoksniuotos tešlos pyragėliai su varške, kaparėliais, česnaku ir saulėje džiovintais pomidorais

Greiti paprasti pyragėliai prie alaus, vyno arba arbatos 😊
 
Reikės:
pakuotės (lakšto) sluoksniuotos tešlos,
pakelio varškės,
šaukšto grietinės arba majonezo,
skiltelės česnako,
keleto saulėje džiovintų pomidorų,
šaukšto kaparėlių,
šlakelio alyvų aliejaus,
grūstų pipirų,
druskos.
 
Varškę sumaišome su grietine, sutrintu česnaku, smulkintais pomidorais ir kapariais, beriame prieskonius ir šliūkšteliame aliejaus, kad gautųsi pakankama konsistencija, išmaišome.
Varškės masę užtepame ant išvynioto tešlos lakšto, vieną kraštelį paliekame neužteptą ir link jo vyniojame ritinėlį, suvyniojus supjaustome maždaug centimetro pločio gabalėliais, gaunasi apie 20 vnt.
Išdėliojame skardoje ant kepimo popieriaus, viršų pabarstome grūstais aitriais arba juodais pipirais.
Kepame 180oC temperatūroje apie 30 minučių.
Skanaus!
 



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą