2021 m. spalio 9 d., šeštadienis

pomidorinės bruschettos su krevetėmis

Du užkandžiai sujungti į vieną, labai puikiai ragaujami kartu.
 
Reikės:
ciabatta arba baguette,
keleto pomidorų,
keleto skiltelių česnako,
baziliko lapelių,
parmigiano,
alyvų aliejaus,
balzamiko,
pipirų,
druskos,
*
-niolikos krevečių,
keleto skiltelių česnako,
čili pipiro,
alyvų aliejaus,
petražolių,
citrinos.
 

Duoną paskrudiname keptuvėje, šlakstome alyvų aliejaus.
Pomidorus susmulkiname kubeliais, susmulkiname česnaką, dedame baziliko, šlakstome aliejaus ir balzamiko, dedame drukos, pipirų, išmaišome ir viską krauname ant paskrudintų riekelių, viršų aptarkuojame parmigiano.

Krevečių kiautus nudarinėjame ir pačirškiname keptuvėje alyvų aliejuje su česnako skiltelėmis ir keliais čili griežinėliais kol paraus.
Krevetes išmame į lėkštę, barstome petražolėmis, spaudžiame citrinos sulčių.
Skanaus!

 

 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą