2019 m. gruodžio 4 d., trečiadienis

antis su apelsinų ir imbiero padaže keptomis daržovėmis

Vėl antiena :)

Reikės:
350 g antienos,
gabalo moliūgo,
1-2 morkų,
gabalėlio imbiero,
1 apelsino,
čili pipiro,
petražolių,
pipirų,
druskos.


Moliūgą ir morką pakepiname ant sviesto, dar turi likti traškūs, dedame imbiero ir čili pipiro, po minutės supilame išspausto apelsino sultis, pakaitiname ant didelės kaitros kol sutirštėja.
Anties gabalėlius apkepiname iš abiejų pusių po 3-4 min (pirmiau kepame oda į apačią), vidus turi likti rausvas.
Iškepus beriame druskos, pipirų ir leidžiame pailsėti keletą minučių.
Tiekiant pabarstome petražolėmis.
Skanaus!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą