Lengvi, purūs, drėgni, su malonia serbentų rūgštele...
Reikės:
2 didelių kiaušinių,
220 g miltų,
250 g riebesnės varškės,
150 g cukraus,
100 ml aliejaus,
juodųjų serbentų,
1 citrinos žievelės,
2 a. š. kepimo miltelių,
žiupsnelio druskos.
Dubenyje sumaišome varškę, cukrų,
aliejų ir citrinos žievelę.
Kai gaunasi vientisa masė, po vieną įmaišome
abu kiaušinius.
Galiausiai įsijojame birius produktus - sumaišytus miltus su kepimo milteliais, druską ir dar
kartą viską išmaišome iki vientisos tirštokos tešlos.
Į keksiukų formeles dedame tešlą, pabarstome
serbentų, dedame dar tešlos ir vėl pabarstome keliais serbentais.
Kepame 180°C orkaitėje apie 30 min.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą