2016 m. vasario 25 d., ketvirtadienis

apelsininis kokteilis



Senokai rašiau kokį kokteilio receptą. Šį kartą pats "nekalčiausias" - lengvas, labai gaivus ir netgi savaitgalio pusryčiams tinkantis apelsininis kokteilis, kuriam

reikės:

50 ml Cointreau likerio,
150 ml šviežiai spaustų apelsinų sulčių,
šlakelio Grenadine sirupo,
ledukų.


Išspaudžiame keletą apelsinų (galima maišyti su greipfrutais).
Į aukštą taurę dedame ledukų, šliūkšteliame Grenadine sirupo, pilame apelsininio Cointreau likerio ir pripildome šviežiai spaustų apelsinų sultimis.
Plakti nieko nereikia, o skonis pasakiškas, labai tinkamas netgi sunkiam rytui po vakarėlio.
Skanaus! 



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą