Jeigu Jums atrodo, kad nuotraukoje kažkokios salotos, tai labai klystate!
Čia tikrų tikriausi traškučiai prie vyno arba alaus - neįtikėtinai traškūs ir pikantiško skonio!
Na ir dar visai sveikuoliški...
Čia tikrų tikriausi traškučiai prie vyno arba alaus - neįtikėtinai traškūs ir pikantiško skonio!
Na ir dar visai sveikuoliški...
Reikės:
100 g kale kopūsto,
1 skiltelės česnako
1 v. š. alyvų aliejaus,
1 v. š. alyvų aliejaus,
1 v. š. balzamiko,
1 v. š. sojos padažo,
druskos.
Atskirai sumaišome aliejų, soją, balzamiką, trintą česnaką ir užpilame ant kopūsto lapelių, gerai pamaišome, patriname tarp rankų, kad lapeliai pilnai "apsineštų" pagardu.
Galiausiai gražiai išguldome į skardą ant kepimo popieriaus ir dedame į 130oC orkaitę kepti iki 15 minučių (geriausiai stebėti, kad gražiai išdžiūtų ir taptų traškūs, tik nesudegtų).
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą