2024 m. rugpjūčio 25 d., sekmadienis

silkė su kale kopūstu ir smidrais

Kadangi gerą silkę labai mėgstame (ir dar ją valgyti labai sveika), kad nenusibostų, vis improvizuojame naujais receptais.
 
Reikės:
8 virtų bulvių,
3 puselių riebios silkės file,
šparagų viršūnėlių,
kale kopūsto,
kaparėlių,
alyvuogių,
citrinos sulčių,
alyvų aliejaus.


Bulves išverdame ir stambiai supjaustome.
Šparagus kelias minutes paverdame sūdytame vandenyje ir irgi pasmulkiname.
Kale kopūstą pasmulkiname ir paverdame keliolika minučių, kol suminkštėja, nusausiname. 
Silkę irgi stambiai supjaustome, dedame bulves, smidrus, kale, kaparėlius, alyvuoges, pilame aliejaus ir spaudžiame citrinos sulčių, išmaišome.
Skanaus!
 
 
 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą