2022 m. birželio 23 d., ketvirtadienis

tuno sashimi kitaip

 
Kai gauni gero šviežio tuno...
 
Reikės:
200-300 g tuno file,
agurko,
ridikėlių,
wakame dumblių,
sezamo sėklų,
wasabi krienų,
sojos padažo,
citrinos,
virtų ryžių.
 

Pirmiausiai agurką supjaustome šiaudeliais - pasiklojame agurkų patalą, pašlakstome sojos padažu ir wasabi.
Toliau guldome tuną, suraikytą nestorais griežinėliais.
Ant viršaus beriame lengvai paskrudintų sezamo sėklų, dedame wakame salotas, puošiame ridikėliais, petražolėmis, šlakstome citrinos sulčių.
Jeigu šalia norisi ryžių, juos išverdame ir pagardiname soja bei žalumynais.
Skanaus!



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą