Kodėl paskutinės? Nes nemanau, kad graikiškas salotas galima gaminti iš žieminių "beskonių" pomidorų 😊
Kaip visada, reikės:
pomidorų,
agurkų,
paprikos (nebūtinai),
agurkų,
paprikos (nebūtinai),
nedidelio raudono svogūno,
kalamata alyvuogių,
fetos sūrio (100 g vienam asmeniui),
kalamata alyvuogių,
fetos sūrio (100 g vienam asmeniui),
alyvų aliejaus,
citrinos,
raudonėlio,
citrinos,
raudonėlio,
petražolių,
pipirų,
druskos.
druskos.
Į lėkštes dedame plonai suraikytus pomidorus, agurkus, juostelėmis pjaustytą papriką, plonais žiedais suraikytą svogūną (aš dar mėgstu svogūną keletą minučių pamarinuoti citrinos sultyse), dar dedame alyvuoges ir prieskonius, viršuje trupiname fetos, šlakstome kvepiančio aliejaus ir spaudžiame citrinos sulčių.
Dar aš mėgstu pašlakstyti balzamiku, bet graikas greičiausiai to nedarytų...
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą