2019 m. rugpjūčio 21 d., trečiadienis

pasta su mėsos kukuliukais

Reikės:
spaghetti makaronų,
500 g maltos jautienos,
1 svogūno,
keleto skiltelių česnako,
1 kiaušinio,
1-2 š. džiuvėsėlių,
skardinės konservuotų pomidorų savo sultyse,
2-3 š. pomidorų pastos,
baziliko,
raudonėlio,
grūstų pipirų,
druskos,
alyvų aliejaus,
parmigiano,
žalumynų (petražolių).


Pirmiausiai iš maltos jautienos, smulkiai supjaustyto svogūno ir česnako, džiuvėsėlių, prieskonių ir kiaušinio sumaišytos masės suformuojame nedidelius kukuliukus ir gerai apčirškiname keptuvėje.
Makaronus išverdame pagal nurodymus ant pakelio.
Į mėsos apskrudusių kukulių masę išpilame skardinę konservuotų pomidorų, dedame pomidorų pastos, viską pamaišome ir pašildome, dar dedame prieskonių, galiausiai suverčiame išvirtus spagečius, išmaišome.
Į lėkštes suverčiame pastą, tarkuojame parmigiano, dedame petražolių.
Skanaus !



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą