reikės:
200 g juodojo šokolado,
70 g sviesto,
4 kiaušinių,
trupučio cukraus (dedu tik žiupsnelį),
50 g miltų,
40 g romo ar kito kvapnaus alkoholio.
70 g sviesto,
4 kiaušinių,
trupučio cukraus (dedu tik žiupsnelį),
50 g miltų,
40 g romo ar kito kvapnaus alkoholio.
Pagaminame labai greitai.
Pirmiausiai atsipjauname/atsilaužiame 12 gabalėlių šokolado (maždaug pusės cm dydžio).
Likusi šokoladą kartu su sviestu išlydome.
Kiaušinius su cukrumi gerai išplakame elektriniu plaktuvu.
Į kiaušinių masę supilame šokolado masę, miltus, romą ir viską išplakame.
Gautą masę supilame į formeles, įspaudžiame po gabalėlį atidėto šokolado.
Dedame į šaldytuvą ar šaldymo kamerą pusvalandžiui.
Kepame 220oC laipsnių orkaitėje 10 min.
Skanaus!
p.s. galima viską pasidaryti iš vakaro, įdėti į kamerą, o prieš kepant palaikyti porą minučių kambario temperatūroje
Pirmiausiai atsipjauname/atsilaužiame 12 gabalėlių šokolado (maždaug pusės cm dydžio).
Likusi šokoladą kartu su sviestu išlydome.
Kiaušinius su cukrumi gerai išplakame elektriniu plaktuvu.
Į kiaušinių masę supilame šokolado masę, miltus, romą ir viską išplakame.
Gautą masę supilame į formeles, įspaudžiame po gabalėlį atidėto šokolado.
Dedame į šaldytuvą ar šaldymo kamerą pusvalandžiui.
Kepame 220oC laipsnių orkaitėje 10 min.
Skanaus!
p.s. galima viską pasidaryti iš vakaro, įdėti į kamerą, o prieš kepant palaikyti porą minučių kambario temperatūroje
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą