Kitokios struktūros, nei įprastiniai pyragai, lengvai pagaminamas ir tikrai puikaus skonio.
Reikės:
150 g cukraus,
3 kiaušiniai,
120 g sviesto,
3 kiaušiniai,
120 g sviesto,
200 g kokosų drožlių,
100 g pieniško šokolado,
50 g miltų,
1 a. š. kepimo miltelių.
Kepimo formą ištepame sviestu, įdedame kelis šaukštus kokosų drožlių ir papurtome, kad priliptų prie sienelių. Neprilipusias kokosų drožles išpilame į tešlą.
Kiaušinius išplakame su cukrumi iki purumo.
100 g pieniško šokolado,
50 g miltų,
1 a. š. kepimo miltelių.
Kepimo formą ištepame sviestu, įdedame kelis šaukštus kokosų drožlių ir papurtome, kad priliptų prie sienelių. Neprilipusias kokosų drožles išpilame į tešlą.
Kiaušinius išplakame su cukrumi iki purumo.
Į plakinį supilame ištirpusį ir
atvėsusį sviestą, išmaišome.
Peiliu smulkiai sukapojame šokoladą, sumaišome su kokoso drožlėmis, miltais ir kepimo milteliais.
Peiliu smulkiai sukapojame šokoladą, sumaišome su kokoso drožlėmis, miltais ir kepimo milteliais.
Abi mases sumaišome ir sudedame į formą.
Kepame 175°C temperatūroje apie 40-50 min.
Skanaus!
Kepame 175°C temperatūroje apie 40-50 min.
Skanaus!
p. s. šį pyragą tiks papuošti ištirpintu pienišku šokoladu.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą