Reikės:
virtų avinžirnių,
šviežios (arba marinuotos) paprikos,
1 svogūno,
1 saliero stiebo,
4 skiltelių česnako,
chorizo dešros,
1 a. š. saldžios paprikos,
1 a. š. rūkytos paprikos,
keleto šakelių rozmarino,
1 a. š. pomidorų pastos,
1 avokado,
tarkuotos citrinos žievelės,
kelių lašų tabasco,
išspaustų citrinos sulčių,
žiupsnelio druskos.
Aliejuje pakepiname susmulkintą chorizo, tada sudedame svogūną, salierą, papriką, česnaką, kai truputį apkepa dedame prieskonius ir pomidorų pastą, kad viskas išleistų savo aromatus.
Galiausiai sudedame avinžirnius ir susmulkintą avokadą, prieš baigiant kepti - įtarkuojame citrinos žievelės.
Keletą lašų tabasco ir citrinos sulčių išspaudžiame jau lėkštėje.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą